Kan nå oss på telefon 48 02 30 85

Vi henter gjerne din bil

reklame

Vi betaler kontant kr.3.000,- ved levering av komplett bil ved vårt anlegg i Åsane. Utbetaler vi skjer med VIPPS eller bankoverføring etter at bilen er levert til oss. Avregistrering blir gjort inne 2-3 dager.

Norscrap West AS er en av de største og mest moderne vrak bilmottakene i landet. Hos oss kan du være sikker på at bilen din blir forskriftsmessig miljøsanert og gjenvunnet. Vrakbilene blir transportert til vårt godkjente gjenvinnings anlegg på Hanøytangen for avregistering, sletting av forsikring og forskriftsmessig miljøsanering.

Du behøver ikke være registrert eier for å levere bilen. Den som leverer bilen, underskriver på at det er han/hun som har vraket bilen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vraking. Ta gjerne med del 2 av vognkortet dersom dette er lett tilgjengelig.

Skiltene leverer vi gratis for deg.

Bilen må være fri for søppel. Vi tar imot 2 sett dekk og reservehjul.

Det enkleste er å levere bilen direkte hos oss i våre åpningstider. Hvis bilen ikke er kjørbar eller vanskelig å få levert kan vi også tilby henting. Kostnad for henting vil variere avhengig av avstand fra vårt anlegg. Ved behov for henting eller andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss på tlf. 480 23 085.

Årsavgiften ble fra 1. januar 2018 lagt om til en trafikkforsikringsavgift og blir fakturert via bilforsikringen. Den nye avgiften følger forsikringsavtalen på kjøretøyet. Du vil få både premieinnbetaling og trafikkforsikringsavgift refundert fra forsikringsselskapet for den perioden du har betalt for etter at bilen er vraket. Det vil ikke være noen konkrete datoer man må forholde seg til ved innlevering av vrak.